Abus Titalium hangslot 80TI/50

Abus Titalium hangslot 80TI/50

€ 25,00 excl. BTW

Voorraad: 4 stuks

Levertijd: Vandaag besteld; eerstvolgende werkdag verzonden!

Korte omschrijving

Abus Titalium 80TI/50

Omschrijving

Veiligheid van de toekomst – de productgroep van de TITALIUM™ hangsloten

De TITALIUM™ hangsloten van de veiligheidexpert ABUS markeren een nieuwe dimensie in veiligheid! Gemaakt van een innovatief materiaal, staan ze voor hoge veiligheid, terwijl ze gelijktijdig een laag gewicht hebben.

Het materiaal TITALIUM™ komt voort uit een lichte, speciale aluminiumlegering die uitblinkt door extreme stevigheid bij een licht gewicht. Net als in de luchtvaartindustrie, zet ABUS met TITALIUM™ hangsloten ook in op twee essentiële eigenschappen: grote stevigheid en een laag gewicht. Deze moderne productuitvoering is ook af te zien aan het design. Alle hangsloten uit de TITALIUM™-serie zijn ook zeer mooi om te zien door hun edelstaal-look.

TITALIUM™ is het materiaal van de toekomst

De nieuwe hangsloten uit de TITALIUM™-serie markeren een nieuw tijdperk op het gebied van hangsloten. In vergelijking met klassieke hangsloten van messing zijn de sloten uit de TITALIUM™-serie ongeveer 30 procent lichter, terwijl de veiligheid hetzelfde is. Een aantrekkelijk alternatief dus. Bijvoorbeeld op alle locaties waar naast veiligheid ook gewicht een rol speelt. De TITALIUM™-serie staat voor een nieuwe generatie veilige, innovatieve hangsloten!

De TITALIUM™ hangslotgroep onderscheidt zich door drie productseries in verschillende afmetingen voor individuele veiligheidsuitdagingen. Met het het vlaggenschip 80TI, de hoofdserie 64TI en de instapserie 54TI biedt ABUS veelzijdige veiligheidsoplossingen voor zowel de private als de industriële omgeving. De productgroep wordt afgerond met het serviceslot 90RK/50.

TITALIUM™ - sterk, licht, innovatie

- Slotkast van massief TITALIUM™ speciaal aluminium - hoge veiligheid bij een laag gewicht
- Hardstalen beugel met NANOProtect voor een optimale bescherming tegen corrosie
- 6-stifts precisiecilinder met een paracentrisch sleutelprofiel
- Dubbele beugelvergrendeling
- Verchroomde cilinderkern
- Breedte a: 50 mm
- Gewicht: 243 g
- Security level Huisbeveiliging: 8

SKU: 213908