Betaalmogelijkheden

Betalen met iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Betalingen worden direct ontvangen, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden. Voor betalingen met iDeal worden geen extra kosten berekend.
Betalen met Paypal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem en staat bekend als de meest veilige betaalmethode. Betalingen kunnen gedaan worden door op PayPal te klikken, u wordt gevraagd om in te loggen met uw PayPal account.
Betalen met MasterCard of VisaCard
Uw betaling via MasterCard en VisaCard worden direct verwerkt, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden. Voor MasterCard en VisaCard worden er geen extra kosten berekend.
Betalen met Sofort Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. De klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.
Betalen met Belfius Direct Net
Betalen via een van de grootste banken van België. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Veilig en snel.
Betalen met Bancontact/Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.
Betalen met PIN
Momenteel is het nog niet mogelijk om bij ons te pinnen, wij zijn nog in twijfel om de juiste betaalprovider met terminal hiervoor te kiezen. Wij proberen z.s.m. een pinapparaat beschikbaar te stellen op kantoor.
Betalen met contant geld
Contant betalen met munt- of briefgeld is niet mogelijk bij ons.
Betalen op rekening
Zakelijke gebruikers hebben de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij hanteren standaard 14 dagen.